Vi bruger cookies, så du får en bedre brugeroplevelse. Ved at klikke dig videre på siden accepterer du, at vi bruger cookies.

profil 3 billeder

Energicenter Nord ApS er en familiedrevet virkomhed med hjemsted i Thy, nærmere betegnet i Nors - en mindre by nord for Thisted. Vi værdsætter bæredygtig udvikling med fokus på, at skabe de bedst mulige betingelser for miljøet nu og i fremtiden med vedvarende energiløsninger. 

Mads Skaarup Willadsen som idag er direktør og ejer af Energicenter Nord, opstillede de første vindmøller i 1986, hvorefter firmaet  Thy Vindkraft blev stiftet. I 1992 skiftes Thy Vindkraft ud med Energicenter Nord ApS som vi kender det idag. Vi beskæftiger os hovedsaglig med udvikling af nøglefærdige vindmølleprojekter i Danmark, men er også udenfor landets grænsen med projekter i Polen. Vi har igennem årenes løb medvirket til opstilling af mange vindmøller både af større og mindre karater. Indenfor de senste år er projekterne vokset betydeligt med flere og større vindmøller. Energicenter Nord ApS har med tiden tilegnet en bred viden og stor erfaring indenfor vindenergi - en viden der med tiden er kommet en stor gruppe kunder og samarbejdspartnere til fordel. 

Vores primære funktion er som rådgivere i forhold til vindmølleprojekterne. Vi varetager alt i processen fra at finde egnede sites for vindkraft og lave lodsejeraftaler til at varetage de nødvendige myndighedstilladelser. Vi har med årene samlet en række kompetente samarbejdspartnere, som sikrer et højt kvalitetsniveau i udførelsen af alt lige fra VVM-tilladselse til beton og jordarbejde. Vi er uafhængige i forhold til vindmølleproducent og laver derfor aftale med dem der matcher projekts behov og krav. 

  • Lodsejeraftaler i form af køb eller leje af jord til vindmølle og vej

  • Fremskaffelse af det nødvendige planlægningsgrundlag, VVM, Regionplantillæg og lokalplan

  • Afholde informationsmøder i området, hvor der informeres om projektet

  • Anlæggelse af vejanlæg samt støbning af fundamenter

  • Net tilslutning samt el-arbejde i vindmølleparken

  • Opstilling af de nye vindmøller

  • Idriftsættelse og aflevering til interessanter